Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ασφάλεια & προσωπικά δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS 1.2 256bit.

Κρυπτογράφηση:

Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256bit.

Η σελίδα που βλέπετε κρυπτογραφήθηκε προτού μεταδοθεί μέσω του διαδικτύου.

Η κρυπτογράφηση καθιστά δύσκολη την προβολή πληροφοριών που ανταλλάσσονται μεταξύ των υπολογιστών από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Συνεπώς, είναι απίθανο να διαβάζει κάποιος αυτή τη σελίδα, ενώ μεταφέρεται μέσω του δικτύου.

Προσωπικά δεδομένα:

Τα στοιχεία που ενδεχομένως υποβάλει κάποιος επισκέπτης στη φόρμα επικοινωνίας (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) θεωρούνται απόρρητα. Οι επισκέπτες κατά την υποβολή των στοιχείων τους στα πλαίσια της επικοινωνίας τους με την Aluparts - Καρυπίδης Γ. & Υιοί Ο.Ε., συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών επικοινωνίας / συναλλαγής. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει σε τρίτους τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους,ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Περισσότερα για την πολιτική απορρήτου και τα cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ.