Κουφώματα αλουμινίου ETEM

Προϊόντα αλουμινίου ETEM

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

etem-logoΑπό το 1971 μέχρι σήμερα, η ΕΤΕΜ πρωτοπορεί και δημιουργεί προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Έτσι, από την ίδρυση και την καθιέρωσή της ως η πρώτη ουσιαστικά εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγή προφίλ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές εφαρμογές στην Ελλάδα, βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με βάση την πολύτιμη εμπειρία 40 και πλέον ετών που διαθέτει, η ΕΤΕΜ αποτελεί πλέον την ειδικό στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου.

Διαχείριση Ποιότητας

Η Πολιτική Ποιότητας της ΕΤΕΜ συνίσταται στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2000.

Η ΕΤΕΜ είναι από τις πρώτες εταιρείες αλουμινίου που εφάρμοσαν Σύστημα Ποιότητας και μάλιστα με τον Εθνικό φορέα πιστοποίησης ΕΛΟΤ.Από το 1997 πιστοποιήθηκε με το ISO 9002, «Παραγωγή προφίλ αλουμινίου και σύνθετων πάνελς αλουμινίου» (Ιούλιος 1997).

Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού σας προσφέρουν:

  • Θερμομόνωση που σας προσφέρει την ιδανική θερμοκρασία χειμώνα - καλοκαίρι
  • Ηχομόνωση που σας εξασφαλίζει ένα χώρο χωρίς θορύβους, για απόλυτη ηρεμία
  • Στεγανότητα που σας προστατεύει από τη βροχή και τον αέρα
  • Ασφάλεια που εφαρμόζεται με ειδικές ενισχύσεις και μηχανισμούς

Θέλετε προσφορά;