Συστήματα σκίασης με περσίδες

Στοράκια σκίασης με περσίδα μέσα και διπλή υάλωση

Πρόκειται για ένα επαναστατικό σύστημα σκίασης, το οποίο διαμορφώνει ένα μοντέρνο προϊόν, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα και την αντοχή (δεν απαιτείται συντήρηση).

Είναι ιδανικά για χώρους που το ηλιακό φως θα εμφανίζεται όποτε επιθυμεί ο χρήστης. Προτείνεται ιδιαίτερα για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους όπως:

  • Ξενοδοχειακές μονάδες
  • Καταστήματα
  • Ιατρεία
  • Καφέ - Εστιατόρια
  • Κατοικίες
  • αλλά και σε πολλούς άλλους χώρους, επιλέγοντας το κατάλληλο σύστημα.

Σύστημα μηχανισμού στορ σκίασης με μαγνήτη

Σφραγίζει αεροστεγώς.

Η περιστροφή και η κίνηση της περσίδας πάνω - κάτω γίνεται με χειροκίνητο μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί με μαγνήτη (εντός και εκτός της διπλής υάλωσης).

 

Σύστημα στορ σκίασης με κορδόνι

Σφραγίζει αεροστεγώς.

Η περιστροφή και η κίνηση της περσίδας πάνω - κάτω γίνεται με χειροκίνητο μηχανισμό με διακοσμητικό κορδόνι που μεταδίδει την κίνηση. Τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος του κουφώματος, είτε στη δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά του πλαισίου.

 

Σύστημα στορ σκίασης με μπουτόν

Δε σφραγίζει αεροστεγώς.

Το σύστημα με μπουτόν, παρέχει μόνο τη δυνατότητα περιστροφής των περσίδων (άνοιγμα - κλείσιμο). Η μετάδοση της περιστροφής γίνεται με το μπουτόν το οποίο τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος του κουφώματος.

 

Σύστημα στορ σκίασης με ηλεκτρική κίνηση

Σφραγίζει αεροστεγώς.

Το ανέβασμα και το κατέβασμα καθώς και η περιστροφή των περσίδων στη θέση που επιθυμείτε, γίνεται με τηλεχειριστήριο ή με τον εξίσου λειτουργικό επιτοίχιο διακόπτη.

 

Σύστημα στορ σκίασης με σχοινάκι

Δε σφραγίζει αεροστεγώς.

Στο σύστημα αυτό η μετάδοση της κίνησης γίνεται με το εξωτερικό σχοινάκι. Όλη η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα (ανέβασμα - κατέβασμα), με το τράβηγμα του σχοινιού προς τα επάνω και προς τα κάτω. Η περιστροφή των περσίδων γίνεται με μπουτόν.

 

Χρωματολόγιο